Největší Babišův obhájce
Komárek: Opravdu si myslíte, že jsem trotl?

25.04.2015 18:45 Rozhovor

Vystupování poslance ANO Martina Komárka je pozoruhodné. Bývalý novinář proslulý svými satirickými sloupky hájí šéfa ANO Andreje Babiše takovým způsobem, že přemýšlíte, zda si dělá legraci, nebo se pominul. Pro pondělní vydání časopisu TÝDEN hovořil i o Václavu Havlovi či volbě členů Rady České televize.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Macháček (17 hlasů) 25.04.2015 18:55

    Opravdu si to myslíme

  • Jiří Susa (14 hlasů) 25.04.2015 19:30

    Komárek vylétl z řiti Gottwaldovy rovnou do řiti Babišovy. V řítích...

  • Jiří Susa (8 hlasů) 25.04.2015 20:24

    Souhlasím, ale není to s tím počtem tak hrozné. Naštěstí....

  • Anička Nová (7 hlasů) 26.04.2015 07:59

    Předpokládám, že tlak na vyštvání Babiše z politiky poroste, protože...

  • Hogo Fogo (7 hlasů) 25.04.2015 19:32

    Nepíšeš pěkně o mamince. Styď se!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Komárku myslím si to také. ještě dodám, že jsi lezdořiťky pana ministra. Každým vystoupením například v ČT to dáváš jasně najevo . Kolik jsi dostal koblihů?

0 hlasů

Jj, myslime si, ze jsi Machacek (=etalon debility).

1 hlas

redeji Babis se Sobotkou nez Kalousek s Fialou a Nemcovou

3 hlasy

Bez morálky, směr dořitě doruska, popisují osobnosti Zemanův odklon od Havla:

http://www.lidovky.cz/zahranicni-politika-zeman-odstranil-moralni-rozmer-mini-havlovi-blizci-1op-/zpravy-domov.aspx?c=A150425_143517_ln_domov_jzl

1 hlas

Havlovi blízcí? To myslíš tu partu nekrofágů, kteří doufají, že budou blahobytně žít z Havla forewer?

1 hlas

Všechny kydy kolem Babiše mě nezajímají. Podstatné je, že je v této chvíli jedinej, kdo má schopnosti a prachy na doražení ODSácké mafie, Kalouska a pravdoláskařskejch agentů Bruselu TOP09, ČSSD, Zelených, LESu a další vyžírkářské bandy. Za tímto účelem bych klidně volil i čerta, kdyby to mělo smysl.

5 hlasů

Největší vyžírkové v Čechách jsou komouši. Žádná zodpovědnost, pěkný peníze. Stačí jim jen kritizovat!

2 hlasy

Soudruhu portyči, v naší zemi žádní komouši nejsou. Snad na pár důchodců, co nemají na nic vliv. A ti, jak je vidno, žádní boháči nejsou.

2 hlasy

Pane Komárku, můžete se vyjádřit k za svého života prezentovanému obdivu Vašeho otce k válku šířícímu nositeli Nobelovy ceny míru, americkému prezidentovi Obamovi? Jím zapříčiněné tragédie rozpadu států, smrti a utrpení, by měly být varující pro slušnou společnost.

1 hlas

Pozice vrchního trotla je obsazena figurkou na prezidentském křesle. Jeho Kmoníček nás informoval, že ho nelze brát vážně. Takže jakákoliv snaha dosáhnout na tomto poli vysoké úrovně je předem odsouzena k zániku. Pravda je,že Komárek je lepší v psaní, než při verbálním projevu. Ovšem při těch pitomostech kterým je vystaven, se nelze jeho prudkosti moc divit.

2 hlasy

Pozice vrchního trotla na místních diskuzích je sice pevně obsazena pn pn, ale jediná hloupá liška MARY mu k tomu věrně vrtí ocasem.

6 hlasů

Major SNB Prudič je zpět?

2 hlasy

Ano, Pruzina je nazpet, byl si vyoperovat krecove zily :)))

0 hlasů

Nedivte se Komárkově zvrácené logice o tom, že každý politik je ve střetu zájmu jako jeho idol Babiš, vytáhl ho z bezvýznamnosti až na poslance a jeho vděčnost Babišovi je bezmezná. Je možné, že na tom, že se stane Babišovým mediálním lokajem se domluvili už když ho dal Babiš na kandidátku.

3 hlasy

Komárka a je jedno zda starý či mladý, jsem vždy považoval za roztržité poplety. Vztah starého k revolucionářům Castrovi a Che G. byl zrovna tak naivní, jako Komárkqa mladšího komentáře, které se často lišily o 180 st. svým obsahem. Že se dal k Babišovi svědčí zcela jistě o jeho sklonu k prospěchářství, protože jinak novinář hrající si na "charaktera" by se k něčemu podobnému nepropůjčil. Jinak je do počtu i z hlediska jakékoliv iniciativy v PS svými návrhy, které jaksi neexistují, kromě oné stupidní servilnosti ke svému bohatému guru. A to nemluvím, jakým způsobem se podílel na privatizaci MF, když tolik horlil vůči privatizátorům s daleko menšími hříchy. Svatý, který káže vodu a pije víno.

1 hlas

Takže Komárku už jen to co jsi tady napsal o střetech zájmů např o protikuřáckém zákoně a pod příklady je tak na Bohnice nebo jiný léčebný ústav.ALE CO BY SI JINAK PSAL ŽE, KDYŽ TĚ ASI BABIŠKA PLATÍ ZA TO CO TADY PLÁCÁŠ PROTOŽE JINAK SI NEDOKÁŽI PŘEDSTAVIT PROČ JSI v poslední době TAK ZBLBNUL.

3 hlasy

Posledních 54 let to s ním nestojí za nic. To je fakt.

1 hlas

Kvůli Komárkovi jsem již dříve přestal číst MF DNES. Přece jenom ty lži byly hodně přehnané a příliš okaté.

4 hlasy

To je dobre. Chapu, ze na zachodkach ve Vrsovicich delas s novinami neco uplne jineho:-)

2 hlasy

Předpokládám, že tlak na vyštvání Babiše z politiky poroste, protože nevlezl dostatečně do prdele Američanům. Pokud to napraví, bude ho obratem vynášet do nebe i Kalousek. Ale osobně doufám, že tomu tak nebude. V současnosti máme jednu z nejnižších nezaměstnaností v celé EU (Praha má dokonce opravdu nejnižší) http://probyznysinfo.ihned.cz/c1-63915590-praha-ma-nejnizsi-nezamestnanost-z-cele-eu-nejhur-je-na-tom-andalusie a dluh ČR klesá http://www.novinky.cz/ekonomika/357869-statni-dluh-ceska-loni-poprve-po-dvaceti-letech-klesl.html
Kdyby nebylo těch odvodů, byla bych s touhle vládou spokojená (i když socany a lidovce nemusím).

7 hlasů

Úpřimně Vás lituji, když jste ani nepochopila tu základní pitomost, když miliardář usiluje o vstup do politiky a dokonce souhlasí s postem ministra financí, když se jeho firmy podílejí na dotacích atd. To nikdy ani nenapadlo americké či jiné Morgany, Rockefellery, ani Baťu, ani Kellnera. Babiš je totiž slovenské postkomunistické pako s estébáckou minulostí. Asi se nudil, nebo chce štichnout Kellnera v miliardách majetku, k čemuž by ovlivňování dotací a kšeftů ve vládě mohlo napomoci. Pak se člověk nemůže divit, když takové .... máme mezi našimi občany. "Nejlepší politiky" Babiše, Grosse, Zemany atd.

2 hlasy

Také vás upřímně lituji, že jste nepochopil, že zrovna Rockefelleři řídí světové vlády přes Trilaterální komisi a OSN, které založili. Pokud jste děda, měl byste už mít zkušenosti, že ve skutečnosti naše lokální vláda vládne jen částečně.

3 hlasy

Milá Aničko, doufám že jste se dobře vyspala. Tak si znovu promyslete, zda 600tis nezaměstnaných + 600 tis nezaměstnaných, kteří jsou vyřazeni z evidence ÚP jsou nějakým měřítkem úspěšnosti. Nebo má být měřítkem úspešnosti Praha? Vy pražáci člověka neustále udivujete. Řekl bych, že nejste náplava, myslím, že vaše myšlení je zdevastované od vždy.

6 hlasů

Já jsem si to promyslela, přečtěte si ty odkazy a neotírejte se o pražáky. Ještě jste zapomněl říct, že jsem hnusná komunistka nebo imperialistka, protože to je typická argumentace lidí, co žádné argumenty nemají. Pokud chcete nulovou nezaměstnanost, musíte zpátky před 89, tehdy vás, pokud jste nepracoval, dokonce zavřeli pro příživnictví.

2 hlasy

Nová, jaké odkzy máš na mysli? To jako je ten argument? Je vidět, že vy pražáci schvalujete nezaměstnanost. Macháček konkretizuje, ale vy žádný protiargument neuvádíte. Ty budeš nejspíš přerzrálá stará pražská slépka, která se diví, proč pražáci nejsou v této zemi v oblibě.

0 hlasů

Vážený pane Muráre,tu "vysokou politiku" v Praze dělají náplavky z úplně jiných krajů republiky a ve volbách jim zdatně pomáhá příbuzenstvo.Také je pravdou,že politický náhled dělají prachy vzhledem k tomu,že je tady fůra ústředních úřadů a firem,ale také tu žijí sta tisíce obyčejných lidí a ty takové řeči co vedete ...

0 hlasů

Ty zas nechápeš, o čem byla na začátku řeč, jen jdeš kamenovat pražaáka. Tak ten odkaz je toto http://probyznysinfo.ihned.cz/c1-63915590-praha-ma-nejnizsi-nezamestnanost-z-cele-eu-nejhur-je-na-tom-andalusie
a ohrazuju se proti tomu nadávat na ministra, za kterého se nám v porevolučních časech vede zatím nejlíp a to dokonce v rámci Evropy. Z toho plyne, ty nabobe, že SAMOZŘEJMĚ nechci nezaměstnanost!!!!!

0 hlasů

S trochou nadsázky lze říct, že se na sociálních sítích stal "jeden Komárek" základní měrnou jednotkou hloubky, do jaké je možné vlézt do zadku Andreji Babišovi. Co tomu říkáte?

Už to, že takto hovinář s někým začne rozhovor, je urážka a manipulace. Vím, přímo z praxe, že když chtějí novináři někam "nasměrovat" článek či reportáž, použijí systém ankety, tzn. zeptají se třeba 20 lidí a když jim ten jeden řekne, co potřebují, (znám i novinářku, která takové lidi sháněla z řad svých známých), tak dají do reportáže jen toho jednoho a řeknou - lidé si myslí tohle - protože nesmí říct my si to myslíme. Od šéfredaktora dostanou totiž za úkol, že reportáž musí vyznít takhle. To je krásná novinařina, fuj.

5 hlasů

Anička Nová opět jedna pro léčebný ústav a že vás tady poslední dobou je a jakou geometrickou řadou rotstete..

2 hlasy

Šmatláku, když nevíš, o čem mluvím, tak šoupej nohama a mlč.

2 hlasy

Anička Nová O

2 hlasy

Anička Nová O

0 hlasů

Jaký šéf,takový podřízený.

1 hlas

Pan Komárek absolvoval marxistickou filosofii, po rode 1989 pracoval jako pravicový redaktor v Mladé frontě a následně vstoupil do ANO.To jsou veletoče jako hrom.Nejvíce mě zklamal

5 hlasů

Vlku, tebe zklamal gauner?

0 hlasů

Otáčet se jako korouhvička je u Komárků dědičné.

5 hlasů

A jste?
POznáte to, když se kouknete do zrcadla.

4 hlasy

Věčná sláva církvi římsko-katolické!!! Svaté církvi obecné!!!

1 hlas

Sláva Šimurdovi! V tuposti už ses dostal na třetí místo, za Lustiga a Henexe. Snaž se Šimurdo, protože ti šlape na paty Herout.

3 hlasy

To když čtu, tak opravdu nevím, zda Šimurdovi nepatří 1. místo o které by se podělil s Lustigem. Nejdřív to byl kovanej soudruh a teď je to kovanej pravičák a pánbíčkář. Inu, cesty páně jsou rozlkičné. No na zblití takovíto lidé.

2 hlasy

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

0 hlasů

..dnes jsem byl na pohřbu v obřadní síni, bez kněze a musím říci, že to stálo za hovno, i když jsem tam měl srdcervoucí projev...jako katolík potřebuji k pohřbu kněze a kázání...

0 hlasů

... stastny, spokojeny, birmovany a kovany !... je nas Simurda

2 hlasy

Šimurda už ti šlape na paty. Pokud se nebudeš snažit, tak budeš jenom dvojka.

2 hlasy

Pochoval jsi prazdnou lahev?

1 hlas

Komárek vylétl z řiti Gottwaldovy rovnou do řiti Babišovy. V řítích je patolízalům nejlépe. Žádnej problém, jde o prd, v nejhorším případě o hov.o.

14 hlasů

Tak mám pocit pane Suso,že z té řiti "v tomto prostoru" nekouká už jen "hrstka" lidí.Je jedno je-li to v zaměstnání,politice,nebo někde jinde.Proč tomu tak je otázka pro sociology,politology a psychiatry,nebo pro...?Každopádně se historie opakuje?Pokrytectví,papouškování až do trapnosti se tady může přehazovat "uhelkou".:-(

2 hlasy

Souhlasím, ale není to s tím počtem tak hrozné. Naštěstí. Patolízalové a kolaboranti se horlivě klaněli SU teď se ti samí klaní US, tedy obrat o 180 st., jen ještě horlivěji, aby setřásli bývalé barvy. Petr Pavel zpívá do kroku. Hlavně, aby se jim to nepletlo!

8 hlasů

Je to smutné, ale toto je charakteristika většiny Čechů. Za marku cokoliv. To se dřív říkalo a dnes to opět platí.

0 hlasů

Charakteristika lidská, nikoliv typicky česká! Jsou ve světě větší patolízalové. Němci, Japonci, Židé, někteří ze strachu, jiní z prospěchu. Pravdou ale je, že se na nás těch 30 let plebejské minulosti podepsalo. To ano.
Mezi ty více hrdé národy patří Australané, Skotové, Irové, ale své kolaboranty mají také.

2 hlasy

Ano je to tak,přesto se domnívám,že tady je to "vybroušeno" do dokonalosti.Člověk se snaží tolerovat i opravdu stupidní názor,ale někdy je problém rozeznat,je-li to myšleno vážně,nebo se jedná už o diagnozu.My totiž ač "trpaslíci" musíme mít stále svého "nepřítele".:-)

1 hlas

Pěkné, s láskou napsané.
Hmm, ještě tak chlastá?

2 hlasy

Tohle je u Komarku rodove.

3 hlasy

To je přece jasné. Pominul se na rozumu a dělá si legraci.
Znám to podle sebe.

1 hlas

Jak jste poznal, že jste se pominul na rozumu? Děláte si legraci?

0 hlasů

Jak jinak, než legraci. Výdyť jsem dokonce napsal, že to znám od sebe.
Starého jsem znal trochu osobně, na mladého Komárka kašlu, ale nic proti němu nemám.
Poslanců je ve sněmovně 200 a většina z nich jsou v porovnání s Komárkem blbci.

2 hlasy

Hogo Fogo A podle čeho jsi to poznal. Einsteine.

0 hlasů

Co je horší? Blbec nebo gauner?

1 hlas

Jedno i druhé je výborné.
Jeden pokud je u Chocholouška, druhý za katrem.
V parlamentě by být neměli.

1 hlas

ANO

2 hlasy

Opravdu si to myslíme

17 hlasů

Kdo? Ty a tvoje hajzlbaba z Vrsovic?-)

0 hlasů

Nepíšeš pěkně o mamince. Styď se!

7 hlasů

Mne je tvoje matka u prdele.

1 hlas

Řeč byla o tvé mamince, ta žije ve Vršovicích a furt se stěžuje, že má syna kripla a že musí jako důchodkyně ještě dělat hajzlbábu, protože tě musí živit.

2 hlasy

Na druhé straně je pozitivní, že tam ten trol vypomáhá.

1 hlas

Z tvýho trotlího pohledu je Komárek úplně normální, to je jasný!

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov