Kolik si přidají
Víc peněz poslancům. Nechci se hádat, opáčil Kalousek

28.11.2014 12:05

Opozice s koalicí o novém návrhu na zvýšení platů ústavních činitelů zřejmě jednat nebude. Oslovení zástupci opozice řekli, že žádnou schůzku naplánovanou nemají.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Lev Tolstoj (12 hlasů) 28.11.2014 12:13

    K článku o cenzuře v ČT není možná diskuse, tak to napíši sem....

  • Daša Fuksova (7 hlasů) 28.11.2014 12:35

    Kalousek je známý tím, že se zásadně nehádá a s nikým. Je to velice...

  • jarda novák (7 hlasů) 28.11.2014 12:33

    na ČT přeci nic nového, stále totéž. Když se cítili paraziti na ČT...

  • Daša Fuksova (4 hlasy) 28.11.2014 12:37

    No jo, ale edemokratický zákon v našem novém kapitalistickém státě...

  • Darja Hubáčková (2 hlasy) 28.11.2014 13:39

    Je třeba ty naše poslance konečně dokopat ke schválení všeobecného...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Boj o peníze v parlamentu = boj o život. Alespoň u Jandáků a jemu podobných a že jich je hodně. Bylo by zajímavé vědět, kdo s tím v nepřítomnosti Sobotky začal. Že by zase ti známí zrádci z Lán, kteří mu na Zemanův příkaz stále mydlí schody? Tentokrát rozehráli opravdu výživné téma a chytilo se i několik slušňáků.

0 hlasů

Jo kdyby slo o dane pracujicich duchodcu, tak to by se Kalousek zhadal do krve ...

1 hlas

Vážení, kde je ten článek o cenzúře na ČT, nemůžu ho najít, že by to už Týden taky smazal? Dokonce ČT už vymazala i ten pořad, ve kterém se Zeman negativně zmínil o Bakalovi a když to pustila ČT ve zprávách, tak tu větu z přímé řeči Zemana vymazala. http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Obrovsky-prusvih-CT-Zeman-v-projevu-kritizoval-Bakalu-televize-to-vymazala-347743

0 hlasů

Vzkaz zdejsim diskutujicim soudrzkam a soudrhum: Uz jste si koupili svoji Kundu z Hradu? Meli byste prispet do jejiho fondu na umorovani statniho dluhu:-)

0 hlasů

KDE SITE TY KUNDO MUZU KOUPIT KDYZ NEMAM DO CEHO PICHNOUT? KUNDA, TO JE KRYCI JMENO PRO PRDELNATRZENOU TUPLEM?

0 hlasů

Kalousek je známý tím, že se zásadně nehádá a s nikým. Je to velice klidný a pracovitý politik. Sám by se strhal a druhé nechává v klidu, raději to udělá za ně. Není opravdu hamižný, sám alkohol nepije a vzhledem k tomu, že se stravuje na poslaneckém klubu, v jídelnách parlamentu, jeho potřeba peněz je minimální. Proto mu věřím, že debatu o zvyšování platů bere jako nepatřičnou. Stejně jako jeho přítel Kharl. Oba ví, jak na tom obyčejní občané jsou a hanba by je fackovala, kdyby si ještě přidávali. Nejsou ale takoví všichni. Hlavně řada nenažranců z řad ODS, ČSSD se hlásí o další přísun peněz.
Když se jim to povede, tak bude muset bratr Kalousek si také vzít větší částkui. Ale jako křesťan ví, za co ji dát. Je tolik potřebných oveček. Celá církev ty miliony co dostane bude věnovat na charitu. Její představitel slíbil, že se do Octávie vejde a nemusí mít nutně BMW. Taky se nechává vozit hlavně po Praze aby na něj jeho pražané nezapomínali.

7 hlasů

:-):-)

1 hlas

míra, ten je už dávno za vodou

1 hlas

K článku o cenzuře v ČT není možná diskuse, tak to napíši sem. Chlapci a holky z Kavčích kavárenských hor se zase odkopali. Ukázalo se, jak funguje v ČT manipulace a cenzura. Co tak dát ČT červenou kartu a přestat platit poplatky? Všechno to tam odtud vyhnat.

12 hlasů

Tak za takové peníze napíší co kdo chce.
**************************************************
Milý poplatníci koncesionářských poplatků, posaďte se a čtěte pozorně. Šéf brněnského studia České televize Karel Burian za prvních 6 měsíců roku 2011 dostal plat i s odměnami ve výši 2,188 milionu korun. Měsíčně si tak v průměru vydělal 364 tisíc.
Výši platu musela zveřejnit Česká televize poté, co ji novinář Lidových novin Tomáš Němeček zažaloval za porušení svobodného přístupu k informacím.
1,43 milionu z uvedeného půlročního platu tvořily štědré odměny tehdejšího generálního ředitele Jiřího Janečka. "Odměna může být přiznána za plnění uložených úkolů a za plnění vyrovnaného hospodaření České televize nebo kladného hospodářského výsledku za předchozí kalendářní rok," vysvětlovala vedoucí legislativního útvaru ČT Markéta Havlová.
Sám Janeček přitom bral "pouhých" 237 tisíc měsíčně a o svém platu prohlašoval, že je to almužna. „Myslím si, že je to málo. Být v soukromé firmě, dají mi odměnu třicet milionů korun. Já bych to za méně peněz nedělal,“ šokoval v rozhovoru pro LN Janeček a postěžoval si, že kvůli práci rozbořil vztahy a zničil si zdraví.
A to Česká televize loni slíbila, že do 5 let sníží náklady na zaměstnance. V návrhu rozpočtu ale vyšlo najevo, že se letos chystá vydat o 25 milionů více, než tomu bylo v roce 2012.
Autor: oj Blesk.cz

0 hlasů

Udělali to jednoduše. Dosadili do čela ČT ubohou figurku a ten holt z vděčnosti udělá co jim na očích vidí. Jen nevím, kdo jsou ti "ONI".

1 hlas

UBohou figurku doplnila CT poslusnymi poskoky odkudsi z Izraele(uz dle vzhledu a jmen) potom co minulou garnituru vcetne Drtinoveeee!!! vyhodili zato , ze si dovolili kritizovat ubohou figurku z politickeho ovlivnovani jejich zpravodajstvi..Zlati bolsevici..Zlaty prciny..

0 hlasů

Je třeba ty naše poslance konečně dokopat ke schválení všeobecného referendu, pište svým poslancům, kdy to konečně schválí. Měli to ti šmejdi všichni v programu. A potom stačí vyvolat referendum o zrušení konsecionářských poplatků a ČT zprivatizovat, ať si to ta pravdoláskářská sekta, co je nalezla v ČT od spacákového převratu, platí sami.

2 hlasy

na ČT přeci nic nového, stále totéž. Když se cítili paraziti na ČT ohroženi, že příjdou o těch 8 mld poplatků a havlisti o hlásnou troubu, tak spacákovali s podporou užitečných idiotů. A ty propagandistické kampaně ve prospěch havlistů jsou řadu let a stále. Dnes v době kdy vysílá cca 70 čs. TV programů není důvod povinně platit zrovna ČT. zejména když stejně ty kvalitní kulturní (opera, balet, koncerty, filmy atd), sportovní (špičkové ligy, zápasy, události) atd. přenosy jsou většinou na jiných TV programech, ať placených nebo neplacených

7 hlasů

No jo, ale edemokratický zákon v našem novém kapitalistickém státě hlásá : Platit musí každý a je nepodstatné zda se dívá, nebo dokonce televizi nemá. To by tak hrálo aby si v ČT nemohli dávat milionové odměny. A kde na ně vzít a nekrást?

4 hlasy

Nemusíte platit poplatky, pokud nemáte televizi, stačí na poště dát prohlášení, že televizi nevlatníte. Znám spoustu lidí, co televizi nemají a poplatky neplatí.

0 hlasů

Ovsem Cesky rozhlas neni onic lepsi..A ten musi platit kazdej byt ho ma treba jen v telefonu..

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov