Planý poplach
Zaorálek: ČR neplánuje exodus českých krajanů z Ukrajiny

17.09.2014 06:15 Aktualizováno 17.09. 14:39

Česko neplánuje žádný hromadný odchod krajanů z Ukrajiny, kteří už nyní mají velmi zjednodušenou cestu, jak se trvale usadit v České republice. Novinářům to řekl ministr zahraničí Lubomír Zaorálek, který přiletěl na Ukrajinu, aby se v Žytomyru setkal s volyňskými Čechy a seznámil se s jejich situací.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Macháček (8 hlasů) 17.09.2014 08:14

    Na co Zvorálek sáhne, to stojí za howno. Nechť tam zůstane. Diky němu...

  • Karel Klepsa (6 hlasů) 17.09.2014 09:10

    Zaorálek a jeho podpora ukrajinského nacismu je důvodem, proč se od...

  • Deadman´s Hand (6 hlasů) 17.09.2014 08:35

    Zaorálkovi zjevně nevadí, že je současná ukrajinská vláda nelegitimní...

  • Martin Macháček (3 hlasy) 17.09.2014 09:06

    Pro němčoura Lustiga. Mám pro tebe námět Lustigu. Zkus mrknout na...

  • Deadman´s Hand (2 hlasy) 17.09.2014 09:12

    Nesouhlasím se zahraniční politikou naší vlády, je to směšné a ubohé...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já plánuji nikdy v životě nevolit ČSSD.

1 hlas

Zjednoduseno: komunisticka strana ma 2 sekce; primitivni komunisty a amoralni prospechare.

......protoze primitivni komuniste nic neumi, jen krast, vyvlastnovat a lhat, musi za ne ti prospechari vladnout. Primitivni komuniste je ale velmi dobre sleduji. A proto primitivni komuniste maji stranickou moc, a prospechari si za to mohou neco nakrast, ale jen tolik, aby to odpovidalo primitivnimu horizontu bolsevika.

Tyto dve skupiny se vzdy mezi sebou hadaji, za zavrenymi dvermy. Obycejny obcan pak prijde o zivotni uroven a o svobodu.

0 hlasů

Je dobre, ze drivejsi slouhove komunistu maji nyni volny pristup k internetu a tim i k verejnosti. Alespon ma kazdy moznost poznat jejich kvalitu. "U Machatschka" je to videt velmi znacne. Kazdy si muze udelat predstavu, proc komunismus nefunguje.
Protoze komunisti jsou primitivni cast naroda.

1 hlas

To víš že jó primitivní němčoure. Díky takovým jako seš ty kapitalismus krachuje.

1 hlas

To tedy nechapu. Nemecko, Rakousko a Svycarsko jsou nejbohatsi zeme v EU. Spis krachuje byvaly Ostblock. Kdyz Nemecko dostane rymu tak vy v Cechach z toho mate silny prujem. Machatschku, doporucuji ti navstevovat kurs na posileni tve inteligence :))))

0 hlasů

Čímž leze do zadku svému úhlavnímu nepříteli Zemanovi.

1 hlas

Zaorálek a jeho podpora ukrajinského nacismu je důvodem, proč se od ČSSD odvrátily tisíce a tisíce voličů a sympatizantů. Zaorálek dokonce na úkor českých pacientů v našich nemocnicích bezplatně léčil ukrajinské nacistické zločince.

6 hlasů

Pro němčoura Lustiga. Mám pro tebe námět Lustigu. Zkus mrknout na iDnes. Tam je diskuze podle tvého gusta. Tady tě mají všichni za vola první kategorie. Tam bys byl mezi svými. Je tam emigrantka ze švajcu Hana Krivanek, Dana Henderbraug z Bonnu a plno dalších lidí tvé úrovně. Tam by si sklízel úctu. Tady sklízíš pospěch a politování. Tak vzhůru němčoure !

3 hlasy

Machacku, omyl. Za obrkokota jsi tady ty.

1 hlas

Čeští emigranti, na rozdíl od svých kolegů z jiných zemí, mají jednu zvláštnost. Je úplně jedno jaké je jejich občanské povolání, nebo důvod proč odešli, všichni se ihned poté co za nimi zaklapla závora stali vynikajícími politology, kteří znají na každý neduh v české politice nějaký zaručený recept.

1 hlas

Zaorálkovi zjevně nevadí, že je současná ukrajinská vláda nelegitimní a páchá válečné zločiny vůči vlastním obyvatel. Mělo by to vadit každému slušnému člověku, ale to Zaorálek zjevně není.
To, že "levicový" politik podporuje ukrajinský oligarchát (tedy pravicovou formou vlády, která zvýhodňuje ty skupiny, které na tom jsou majetkově lépe a mohou si koupit vliv) asi u člena Babišovy vlády nepřekvapuje nikoho.

6 hlasů

Kdybys mlcel, mysleli bychom si, ze jsi rozumejsi.

0 hlasů

Lustigu! Říkáš my a myslíš sebe? Ty jseš emigrantskej wocas ať mlčíš či píšeš.

0 hlasů

Nesouhlasím se zahraniční politikou naší vlády, je to směšné a ubohé představení. Nevěřím, že jakékoli další volby něco změní. Ekonomizace politiky dosáhla už takových rozměrů, že je naivní věřit v rozdělení na levicové a pravicové strany, jde pouze o soupeření „koňů“ finančních skupin a jejich bossů, kterým se na východ od nás říká „oligarchové“. Nedokážu mlčky přihlížet tomu, jak naše politická reprezentace schvaluje zločiny ukrajinské vlády na vlastním civilním obyvatelstvu. Já s nimi nesouhlasím!

2 hlasy

Na co Zvorálek sáhne, to stojí za howno. Nechť tam zůstane. Diky němu a jemu podobným je ČSSD nevolitelná.

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov